Sastojci (na osnovu 6 porcija):

Trešnja400 gr.
Zaslađivač “FitParad” br.730 gr.
Mleveni cimet10 gr.
Hlebne mrvice60 gr.
Mleko400 gr.
Kora limunapo ukusu
Vanilin šećerpo ukusu
Krompirovo brašno30 gr. 
Jaje2 kom.
Mast za podmazivanje kalupa20 gr.

Prinos: 600 gr.

Recept:
Višnje oprati, odstraniti koštice, pomešati sa delom zaslađivača FitParad br.7, mlevenim cimetom i mrvicama. Podmazanu formu posuti prezlama i u nju staviti pripremljenu masu od višanja.

U dve čaše mleka dodati preostali zaslađivač FitParad br. 7, koricu (ili vanilin šećer), staviti na vatru, provriti i u tankom mlazu sipati krompirovo brašno razblaženo sa malo mleka. Mešajte dok se ne stvore grudvice i ponovo prokuvajte. Nakon toga skloniti sa vatre, dodati žumanca, promešati, na samom kraju dodati dobro umućena belanca i dobijenu masu prebaciti u kalup sa višnjama.

Stavite kalup u jako zagrejanu rernu i pecite oko 1 sat.